Lataa...

Odota, tämä saattaa kestää muutaman sekunnin

CV-pohjat, joiden avulla voit löytää unelmiesi työn

Kaikki pohjat ovat suunnittelijoiden suunnittelemia ja rekrytoijien hyväksymiä. Hanki oma voittava CV:si!

Get your new CV

Asiakkaamme ovat olleet Norjan parhaiden yritysten palveluksessa

Yli 20 sertifioitua CV-pohjaa

Täytä ansioluettelosi kerran ja vaihda sitten eri ulkonäköä

CV pohja taloustieteilijänä
CV pohja IT-teknikko
CV pohja työskentelevät kaupoissa
CV pohja opettaja
CV pohja sairaanhoitajat
CV pohja markkinoijana
CV pohja sihteereille
CV pohja käsityöläisille
CV pohja puuseppäinä
CV pohja insinöörinä
CV pohja taksinkuljettajille
CV pohja psykologina
CV pohja henkilöstöjohtajana
CV pohja pankin virkamieheksi
Uusi
CV pohja web-suunnittelijaksi
Uusi
CV pohja opiskelijaksi
Uusi
CV pohja asianajaja

Ansioluettelosi sisältö on tärkeää

Hienon näköinen pohja tekee hyvän ensivaikutelman. Mutta CV:n, tai ansioluettelon, sisältö on vähintään yhtä tärkeää!

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

”Yritin viikon ajan kirjoittaa CV:tä Wordissa, mutta se oli täysin mahdotonta. Kun löysin Cvpalatsi.com:in, sain sen valmiiksi 5 minuutissa. Tilin päivittäminen maksaa 10 dollaria, mutta se on täysin sen arvoista.”

Joaquim Tomaz

Miksi käyttää CV-pohjiamme?

Se on helpompaa

Ansioluettelosi täyttäminen on helppoa palvelumme ansiosta. Järjestelmämme luo sinulle CV:n, joka muuten vaatisi sekä suunnittelu- että ohjelmointitaitoja.

Tyylikäs CV-mallit

Valittavanasi on yli 20 CV-pohjaa, joissa on ammattimainen, tyylikäs, luova tai moderni ilme. Mukauta CV-pohjaa persoonallisuutesi mukaan muuttamalla väriä, fonttia ja asettelua. Kirjoita ansioluettelosi aikajärjestyksessä, käänteisessä kronologisessa järjestyksessä tai tee oma yhdistelmä.

Oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkastus

Älä murehdi kirjoitusvirheistä. Älykkäät CV-pohjamme löytävät kirjoitusvirheitä ja antavat sinulle kieliopillista apua reaaliajassa kirjoittaessasi. Valitse useista eri kielistä.

Kielipohjat

Kirjoita ansioluettelosi ruotsiksi, englanniksi tai millä tahansa muulla haluamallasi kielellä. Kaikki pohjat on mukautettu eri kielille, joten voit etsiä töitä mistä päin maailmaa tahansa.

Käyttäjäystävällinen

Palvelumme on suunniteltu yli 300 000 työnhakijan palautteen avulla. Tämä tekee palvelusta uskomattoman helppokäyttöisen, mutta kuoren alla on kehittynyt palvelu.

300,000+

Rekisteröidyt käyttäjät

27 dager

Keskiaika työn löytymiseen

1000+

Positiivista arvostelua

”Jokaisessa haastattelussa minulle on kerrottu, että CV:ni on todella hieno. Mielestäni se on erittäin hauskaa ja edistää haastatteluihin kutsumista.”

Annukka Jutila

CV:n kirjoittaminen – 6 pikavinkkiä

Verkkoansioluettelon käyttäminen

Useimmat hakemukset ovat Word-muodossa. Jos sen sijaan lähetät linkin hakemuksesi verkkoansioluetteloon, se kiinnittää rekrytoijan huomion saman tien.

Pidä se lyhyenä

Ansioluetteloa kirjoitettaessa on noudatettava sääntöjä. Mutta tärkeintä on pitää CV yhden sivun mittaisena. Jos se on pidempi, vaarana on menettää rekrytoijan kiinnostus.

Ei tarpeettomia tietoja

Yritä olla toistamatta samoja tietoja eri työpaikoista, vaikka työt ovat samankaltaisia. Jaa sen sijaan työtehtävät eri työpaikoille, jotta voit kirjoittaa muistiin tietoja siitä, mitä teit jokaisessa työssä. Sinun ei myöskään tarvitse tulostaa mitään pitkää kuvailevaa tekstiä koulutuksestasi. Koulutuksen nimi kertoo usein kaiken.

Eri pohjat eri töitä varten

Muokkaa CV:n ulkoasua hakemasi työtyypin mukaan. Käytä värikkäämpää mallia, kun etsit työtä talousassistenttina Spotifyssa ja tiukempaa ammattimaisempaa mallia hakiessasi samaa työtä verotoimistosta.

Aloita yhteenvedosta

Aloita ansioluettelosi lyhyellä tekstillä, jossa on yhteenveto matkastasi koulusta nykyiseen työpaikkaan ja tulevaisuudennäkymiin. Tämä on hyvä tapa kaapata lukijan kiinnostus ja se johtaa siihen, että tämä haluaa lukea lisää sinusta työhakemuksessa.

Älä unohda työhakemusta

Ansioluettelo on tärkeä, mutta työhakemus on vähintään yhtä tärkeä. Siinä annat perusteellisen kuvan siitä, kuka olet ja miksi sinun pitäisi saada työ. Käytä  mukautettua mallia, kun haluat luoda yhtenäisen ilmeen molempiin hakemuksiisi.

Yli 300 000 jäsentä käyttää jo palvelua

Lue arvosteluja yli 1 000 käyttäjältä

Annika, Neuvonantaja

Löysin CVpalatsin 3 vuotta sitten ja käytän sitä edelleen joka kerta, kun etsin uutta työtä. Uusi ansioluettelo on niin helppo luoda napin painalluksella.

Max, kokki

Olen saanut erittäin hyvää palautetta rekrytoijilta, jotka sanovat, että minun CV:ni on hienoin koskaan näkemäsä.

Steven, analyytikko

Kirjoitin CV:täni 10 minuuttia ja aloin etsiä työtä ladatulla CV:lläni. Palvelua on todella helppo käyttää ja suosittelen sitä lämpimästi.

Max, kokki

Olen saanut erittäin hyvää palautetta rekrytoijilta, jotka sanovat, että minun CV:ni on hienoin koskaan näkemäsä.

CV-pohjat muilla kielillä

Tarjoamme palveluamme myös muilla kielillä. Jos asut missä tahansa alla olevista maista, voit käyttää yhtä maakohtaista CV-mallipalveluamme.