CV-pohjat, joiden avulla voit löytää unelmiesi työn

Kaikki pohjat ovat suunnittelijoiden suunnittelemia ja rekrytoijien hyväksymiä. Hanki oma voittava CV:si!

CV:n kirjoittaminen – 6 pikavinkkiä

Verkkoansioluettelon käyttäminen

Useimmat hakemukset ovat Word-muodossa. Jos sen sijaan lähetät linkin hakemuksesi verkkoansioluetteloon, se kiinnittää rekrytoijan huomion saman tien.

Pidä se lyhyenä

Ansioluetteloa kirjoitettaessa on noudatettava sääntöjä. Mutta tärkeintä on pitää CV yhden sivun mittaisena. Jos se on pidempi, vaarana on menettää rekrytoijan kiinnostus.

Ei tarpeettomia tietoja

Yritä olla toistamatta samoja tietoja eri työpaikoista, vaikka työt ovat samankaltaisia. Jaa sen sijaan työtehtävät eri työpaikoille, jotta voit kirjoittaa muistiin tietoja siitä, mitä teit jokaisessa työssä. Sinun ei myöskään tarvitse tulostaa mitään pitkää kuvailevaa tekstiä koulutuksestasi. Koulutuksen nimi kertoo usein kaiken.

Eri pohjat eri töitä varten

Muokkaa CV:n ulkoasua hakemasi työtyypin mukaan. Käytä värikkäämpää mallia, kun etsit työtä talousassistenttina Spotifyssa ja tiukempaa ammattimaisempaa mallia hakiessasi samaa työtä verotoimistosta.

Aloita yhteenvedosta

Aloita ansioluettelosi lyhyellä tekstillä, jossa on yhteenveto matkastasi koulusta nykyiseen työpaikkaan ja tulevaisuudennäkymiin. Tämä on hyvä tapa kaapata lukijan kiinnostus ja se johtaa siihen, että tämä haluaa lukea lisää sinusta työhakemuksessa.

Älä unohda työhakemusta

Ansioluettelo on tärkeä, mutta työhakemus on vähintään yhtä tärkeä. Siinä annat perusteellisen kuvan siitä, kuka olet ja miksi sinun pitäisi saada työ. Käytä  mukautettua mallia, kun haluat luoda yhtenäisen ilmeen molempiin hakemuksiisi.

CV-pohjat muilla kielillä

Tarjoamme palveluamme myös muilla kielillä. Jos asut missä tahansa alla olevista maista, voit käyttää yhtä maakohtaista CV-mallipalveluamme.

CV mallar – Sverige

CV pohja – Soumi

CV shjabloon – Nederland

CV templates – International

CV malar – Norge

Table of content: