CV-malleja, joiden ansiosta saa unelmatyösi nopeasti

Täytä ansioluettelosi kerran ja muuta designia napin painalluksella

Luo CV CV-mallin avulla

CV-rakentajamme tekee siitä helppoa

Jokaisen CV:n tehtävä on erottua joukosta ja ansaita mahdollisuus päästä haastatteluun. Tämä vaatii sekä hyvin kirjoitetun CV:n että oikean rakenteen ja ammattimaisen ulkomuodon. Tämän voi ratkaista itse lukemalla CV-rakenteista ja oppimalla perus designjuttuja. Se vie kuitenkin aikaa ja johtaa usein vain puolihyvään lopputulokseen. Välttyäksesi tältä ja voidaksesi keskittyä CV:n sisältöön, olemme luoneet BuzzCV:n. Ilmaisjäsenenä käytössäsi on käyttäjäystävällinen CV-rakentajamme, jonka avulla CV valmistuu yksinkertaisesti kohta kohdalta. Tietojen lisäämisen jälkeen valitaan CV-malli, joka sopii sekä sinulle että haettuun työhön. Palvelumme siirtää automaattisesti kaikki tiedot CV-malliin. Tähän ei tarvita designtietoa tai miettiä, mikä kohta tulee mihin. Järjestelmämme tekee tämän automaattisesti puolestasi ja tarjoaa aina täydellisen lopputuloksen. 

Muuta CV-malli aina halutessasi 

Koska järjestelmämme ratkaisee kaiken puolestasi, CV-mallia voi vaihtaa koska tahansa. Tämä antaa vapauden muuttaa mieltäsi CV:n ulkonäön suhteen sekä muuttaa kaikkea, vaikka CV olisikin valmis. Järjestelmä siirtää automaattisesti tietosi uuteen CV-malliin ja uusi CV on valmis välittömästi. Koska jäsenyys on täysin ilmaista, suosittelemme palvelumme kokeilemista ja sen arvon huomaamista kokeilemalla sitä itse. Kun CV luodaan, saat myös työhakemuksen samalla ulkomuodolla. Hakemukseen tulee aina liittää vapaamuotoinen työhakemus ja on hyvä idea tehdä molemmista siistit, ammattimaiset ja samantyyliset. Jos tarvitset apua työhakemuksen kirjoittamiseen, meillä on hyviä artikkeleita ja tietoa asiasta.

Digitaaliset ansioluettelot ovat tulevaisuus 

Koska kaikki yhteiskunnassa muuttuu digitaaliseen suuntaan, ei ole mitään syytä, miksei ansioluettelokin voisi olla digitaalinen. Olemme päättäneet tarjota kaikille käyttäjillemme digitaalisen CV:n ja työhakemuksen. Nämä digitaaliset CV:t ja työhakemukset ovat nähtävissä niiden omilla verkkosivuilla uniikeilla linkeillä, jotka voi helposti jakaa työnantajan kanssa. Enää ei tarvitse miettiä outoja dokumenttityyppejä tai liittää tiedostoja. Työnantaja painaa linkkiä ja avaa CV:n suoraan tietokoneen, puhelimen tai tabletin selaimeen. Tämä on työnhaun tulevaisuus. 

Ota selvää persoonallisuudestasi

Kaikki ihmiset ovat erilaisia ja ei ole aina helppoa tietää, miksi reagoi tietyllä tavalla tietyssä tilanteessa. Ilmaisella persoonallisuustestillämme saat yksityiskohtaisen kuvan persoonallisuudestasi nopeasti ja helposti. Tämä voi olla todella hyödyllistä työnhaussa. Monet työnantajat ja värvääjät käyttävät persoonallisuustestejä osana palkkausprosessia. Voit olla askeleen edellä muista, jos jo tiedät testisi tulokset. Liity joukkoomme ja ota persoonallisuustesti uuden CV:n kyytipojaksi.

Kokeile CV-mallia

CV-malleja eri työalueille