Student cv Läkare cv Kock CV Utbytesstudent cv

CV-pohjat, joiden avulla voit löytää unelmiesi työn

Kaikki pohjat ovat suunnittelijoiden suunnittelemia ja rekrytoijien hyväksymiä. Hanki oma voittava CV:si!

Täytä ansioluettelosi

Asiakkaamme ovat olleet Norjan parhaiden yritysten palveluksessa

Spotify logo
facebook logo
Ikea logo
nike logo
tesla logo

Yli 20 sertifioitua CV-pohjaa

CV pohja taloustieteilijänä
CV pohja IT-teknikko
CV pohja työskentelevät kaupoissa
CV pohja opettaja
CV pohja sairaanhoitajat
CV pohja markkinoijana
CV pohja sihteereille
CV pohja käsityöläisille
CV pohja puuseppäinä
CV pohja insinöörinä
CV pohja taksinkuljettajille
CV pohja psykologina
CV pohja henkilöstöjohtajana
CV pohja pankin virkamieheksi
Uusi
CV pohja web-suunnittelijaksi
Uusi
CV pohja opiskelijaksi
Uusi
CV pohja asianajaja

Ansioluettelosi sisältö on tärkeää

Lue kaikki julkaisut

Yritin viikon ajan kirjoittaa CV:tä Wordissa, mutta se oli täysin mahdotonta. Kun löysin Cvpalatsi.com:in, sain sen valmiiksi 5 minuutissa. Tilin päivittäminen maksaa 10 dollaria, mutta se on täysin sen arvoista.

Joaquim Tomaz

Miksi käyttää CV-pohjiamme?

Ammattimaiset ansioluettelopohjat

Tyylikkäät CV-pohjat

Valittavanasi on yli 20 CV-pohjaa, joissa on ammattimainen, tyylikäs, luova tai moderni ilme. Mukauta CV-pohjaa persoonallisuutesi mukaan muuttamalla väriä, fonttia ja asettelua. Kirjoita ansioluettelosi aikajärjestyksessä, käänteisessä kronologisessa järjestyksessä tai tee oma yhdistelmä.

Oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkastus

Oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkastus

Älä murehdi kirjoitusvirheistä. Älykkäät CV-pohjamme löytävät kirjoitusvirheitä ja antavat sinulle kieliopillista apua reaaliajassa kirjoittaessasi. Valitse useista eri kielistä.

Mukautetut kielipohjat

Kielipohjat

Kirjoita ansioluettelosi ruotsiksi, englanniksi tai millä tahansa muulla haluamallasi kielellä. Kaikki pohjat on mukautettu eri kielille, joten voit etsiä töitä mistä päin maailmaa tahansa.

Työhakemus- ja CV-pohjat

Käyttäjäystävällinen

Palvelumme on suunniteltu yli 300 000 työnhakijan palautteen avulla. Tämä tekee palvelusta uskomattoman helppokäyttöisen, mutta kuoren alla on kehittynyt palvelu.

Rekisteröidyt käyttäjät

300,000+

Keskiaika työn löytymiseen

27 dagar

Positiivista arvostelua

10232

CV:n kirjoittaminen – 6 pikavinkkiä

Verkkoansioluettelon käyttäminen

Useimmat hakemukset ovat Word-muodossa. Jos sen sijaan lähetät linkin hakemuksesi verkkoansioluetteloon, se kiinnittää rekrytoijan huomion saman tien.

Eri pohjat eri töitä varten

Muokkaa CV:n ulkoasua hakemasi työtyypin mukaan. Käytä värikkäämpää mallia, kun etsit työtä talousassistenttina Spotifyssa ja tiukempaa ammattimaisempaa mallia hakiessasi samaa työtä verotoimistosta.

Pidä se lyhyenä

Ansioluetteloa kirjoitettaessa on noudatettava sääntöjä. Mutta tärkeintä on pitää CV yhden sivun mittaisena. Jos se on pidempi, vaarana on menettää rekrytoijan kiinnostus.

Aloita yhteenvedosta

Aloita ansioluettelosi lyhyellä tekstillä, jossa on yhteenveto matkastasi koulusta nykyiseen työpaikkaan ja tulevaisuudennäkymiin. Tämä on hyvä tapa kaapata lukijan kiinnostus ja se johtaa siihen, että tämä haluaa lukea lisää sinusta työhakemuksessa.

Ei tarpeettomia tietoja

Yritä olla toistamatta samoja tietoja eri työpaikoista, vaikka työt ovat samankaltaisia. Jaa sen sijaan työtehtävät eri työpaikoille, jotta voit kirjoittaa muistiin tietoja siitä, mitä teit jokaisessa työssä. Sinun ei myöskään tarvitse tulostaa mitään pitkää kuvailevaa tekstiä koulutuksestasi. Koulutuksen nimi kertoo usein kaiken.

Älä unohda työhakemusta

Ansioluettelo on tärkeä, mutta työhakemus on vähintään yhtä tärkeä. Siinä annat perusteellisen kuvan siitä, kuka olet ja miksi sinun pitäisi saada työ. Käytä  mukautettua mallia, kun haluat luoda yhtenäisen ilmeen molempiin hakemuksiisi.

Jokaisessa haastattelussa minulle on kerrottu, että CV:ni on todella hieno. Mielestäni se on erittäin hauskaa ja edistää haastatteluihin kutsumista.

Temo Jutila
Kaikki arvostelut

CV-pohjat muilla kielillä

Tarjoamme palveluamme myös muilla kielillä. Jos asut missä tahansa alla olevista maista, voit käyttää yhtä maakohtaista CV-mallipalveluamme.

CV-pohjat eri aloille