Tämä on CV-esimerkki. Rekisteröidy mallin käyttämiseksi. Paina tästä ilmaisen tilin rekisteröimiseksi.
Lataa Työhakemukseen Lähetä viesti
Mika Testinen

HR-hallintoja CV-palatsi.fi

0457 123 45 67
Simonkatu 1, Helsinki
31

Yhteenveto

Tämä esimerkki CV on luotu CV-palatsi.fi kanssa. Haluatko myös tämmöisen CV:n? Aukaise ilmaisen tilin, valitse cv-mallin ja olet käynnissä! 

Olen yrittänyt kokeilla niin monta eri työtä kuin vain mahdollista nuoruuteni aikana saadakseni ymmärryksen minkälainen työpaikka sopii minulle parhaiten. Korkeakoulun jälkeen tunsin, että olin löytänyt oikein ja olen keskittynyt hallinnollisiin töihin. Viime aikoina olen huomannut, että henkilövastuu on se mikä haastaa minua ja etsin siitä syystä HR-roolia. Kutsuisin itseäni henkilöihmiseksi, joka helposti tulee suosituksi ja ymmärtää toisia. Toivon ottaa suuremman vastuun ja olla tärkeä resurssi teidän tiimille.

Koulutus

Centerin Yliopisto - Liiketaloustiede

2014 - 2011

B.Sc. ekonomiakoulutus, pääaine liiketaloustiede ja HR kuin syvällinen aine.  Lopetin opiskelut kolmantena parhaina 56-henkilön luokassa.

Helsingin Lukio - Luonnontiede

2011 - 2008

Luonnontieteellinen ohjelma keskittyy ekonomian ja matematiikkaan. Pääsin ylioppilaaksi 19,5 pisteen keskimäärällä.

Työkokemus

Isometsäyritys - Henkilöstöpäällikkö

2018 - 2017

Minun Henkilöstöpäällikkö aikana olen kehittänyt organisointiin uuden työskentelytavan henkilöstön kehittämiseen. Uusi työskentelytapa on minimoinut meidän vastausajan henkilökunnan valituksiin ja antanut perusteellisen kuvan yli miten meidän henkilöstö kehittyy ensimmäisestä työpäivästä viimeiseen. 

Rekrytointiyhtiö - HR-assistentti

2017 - 2015

Hallintotyö, joka kehittyi rooliin jossa olin vastuussa sekä palkoista että henkilöstökeskusteluista. Olen oppinut käsittelemään ihmisiä ja että on enemmän lähestymistapoja, joita on eriteltävä ongelman ratkaisemiseksi.

Kukkatori - Kirjanpitäjä

2015 - 2014

Olin vastuussa laskujen ja kuittien tarkastuksesta sekä palkkamaksuista. Työ vaati silmä numeroihin ja tarkkuutta.

Aspirantit - Asiakaspalvelu

2014 - 2014

Ongelmaratkaisu ja asiakaskontakti olivat pääosat roolisani. Opin meidän sisäisen myymäläjärjestelmän ja sain laajan ymmärryksen yrityksen tuotteista.

Muut Työpaikat

  • Postimies
  • Puhelinmyyjä 
  • Kesäleirijohtaja

Projektit

Sertifioitu myyjä

2016

  • Myyntitekniikka 
  • Palavarivaraaja 
  • Leads-käsittely 
Johtajakoulutus

2014

3 viikon sertifioitu johtajakoulutus Testi-instituutilla. Pääalueet olivat käyttäytymistieteet, henkilöstön ymmärtäminen ja keskustelutekniikka.

Taidot

Tiedot5
Rekrytointi4
Ekonomia5
HR5
Henkilöjohto3
Myynti4

Tietoa minusta

Olen ahkera ja kovasti työskentelevä henkilö, jolla on suuri huumorintaju. Yksi minun tavoitteista on osallistua maratoniin ja tykkään haasteista. Opiskeluaikana osallistuin useisiin eri järjestöihin ja valitsin taloudellisen koulutuksen, koska olen analyyttinen henkilö. Töitten ulkopuolella tykkään aktivoida itseni fyysisesti ja olen kova hiihtäjä ja purjehtija. Jos haluat haastaa minut golfkierrokseen niin se toimii myös hyvin.

Kieli

Suomalainen
Äidinkieli
Englanti
Sujuva
Saksa
Perustiedot

Suosittelijat

Jaakko Heikkinen
Cvpalatsi.fi - Markkinointipäällikkö
Aino Lehtinen
Rekrytointiyritys - Toimitusjohtaja