Tämä on CV-esimerkki. Rekisteröidy mallin käyttämiseksi. Paina tästä ilmaisen tilin rekisteröimiseksi.
Lataa Työhakemukseen Lähetä viesti
Mika Testinen Ikä: 31 Simonkatu 1 00100 Helsinki 0457 123 45 67 cvpalatsi@cvpalatsi.fi
 
Yhteenveto

Tämä esimerkki CV on luotu CV-palatsi.fi kanssa. Haluatko myös tämmöisen CV:n? Aukaise ilmaisen tilin, valitse cv-mallin ja olet käynnissä! 

Olen yrittänyt kokeilla niin monta eri työtä kuin vain mahdollista nuoruuteni aikana saadakseni ymmärryksen minkälainen työpaikka sopii minulle parhaiten. Korkeakoulun jälkeen tunsin, että olin löytänyt oikein ja olen keskittynyt hallinnollisiin töihin. Viime aikoina olen huomannut, että henkilövastuu on se mikä haastaa minua ja etsin siitä syystä HR-roolia. Kutsuisin itseäni henkilöihmiseksi, joka helposti tulee suosituksi ja ymmärtää toisia. Toivon ottaa suuremman vastuun ja olla tärkeä resurssi teidän tiimille.

 
Koulutus
Centerin Yliopisto 2011 Liiketaloustiede

B.Sc. ekonomiakoulutus, pääaine liiketaloustiede ja HR kuin syvällinen aine.  Lopetin opiskelut kolmantena parhaina 56-henkilön luokassa.

Helsingin Lukio 2008 Luonnontiede

Luonnontieteellinen ohjelma keskittyy ekonomian ja matematiikkaan. Pääsin ylioppilaaksi 19,5 pisteen keskimäärällä.

 
Työkokemus
Isometsäyritys 2018 - 2017 Henkilöstöpäällikkö

Minun Henkilöstöpäällikkö aikana olen kehittänyt organisointiin uuden työskentelytavan henkilöstön kehittämiseen. Uusi työskentelytapa on minimoinut meidän vastausajan henkilökunnan valituksiin ja antanut perusteellisen kuvan yli miten meidän henkilöstö kehittyy ensimmäisestä työpäivästä viimeiseen. 

Rekrytointiyhtiö 2017 - 2015 HR-assistentti

Hallintotyö, joka kehittyi rooliin jossa olin vastuussa sekä palkoista että henkilöstökeskusteluista. Olen oppinut käsittelemään ihmisiä ja että on enemmän lähestymistapoja, joita on eriteltävä ongelman ratkaisemiseksi.

Kukkatori 2015 - 2014 Kirjanpitäjä

Olin vastuussa laskujen ja kuittien tarkastuksesta sekä palkkamaksuista. Työ vaati silmä numeroihin ja tarkkuutta.

Aspirantit 2014 - 2014 Asiakaspalvelu

Ongelmaratkaisu ja asiakaskontakti olivat pääosat roolisani. Opin meidän sisäisen myymäläjärjestelmän ja sain laajan ymmärryksen yrityksen tuotteista.

Muut Työpaikat
  • Postimies
  • Puhelinmyyjä 
  • Kesäleirijohtaja
 
Projektit
Sertifioitu myyjä 2016
  • Myyntitekniikka 
  • Palavarivaraaja 
  • Leads-käsittely 
Johtajakoulutus 2014

3 viikon sertifioitu johtajakoulutus Testi-instituutilla. Pääalueet olivat käyttäytymistieteet, henkilöstön ymmärtäminen ja keskustelutekniikka.

 
Taidot
Tiedot 5
Rekrytointi 4
Ekonomia 5
HR 5
Henkilöjohto 3
Myynti 4
 
Tietoa minusta

Olen ahkera ja kovasti työskentelevä henkilö, jolla on suuri huumorintaju. Yksi minun tavoitteista on osallistua maratoniin ja tykkään haasteista. Opiskeluaikana osallistuin useisiin eri järjestöihin ja valitsin taloudellisen koulutuksen, koska olen analyyttinen henkilö. Töitten ulkopuolella tykkään aktivoida itseni fyysisesti ja olen kova hiihtäjä ja purjehtija. Jos haluat haastaa minut golfkierrokseen niin se toimii myös hyvin.

 
Kieli
Suomalainen Äidinkieli
Englanti Sujuva
Saksa Perustiedot
 
Suosittelijat
Jaakko Heikkinen Cvpalatsi.fi , Markkinointipäällikkö
Aino Lehtinen Rekrytointiyritys , Toimitusjohtaja