Tämä on CV-esimerkki. Rekisteröidy mallin käyttämiseksi. Paina tästä ilmaisen tilin rekisteröimiseksi.
Lataa Työhakemukseen Lähetä viesti

Mika Testinen

HR-hallintoja CV-palatsi.fi
Puhelin : 0457 123 45 67 Sähköposti : cvpalatsi@cvpalatsi.fi
Yhteenveto

Tämä esimerkki CV on luotu CV-palatsi.fi kanssa. Haluatko myös tämmöisen CV:n? Aukaise ilmaisen tilin, valitse cv-mallin ja olet käynnissä! 

Olen yrittänyt kokeilla niin monta eri työtä kuin vain mahdollista nuoruuteni aikana saadakseni ymmärryksen minkälainen työpaikka sopii minulle parhaiten. Korkeakoulun jälkeen tunsin, että olin löytänyt oikein ja olen keskittynyt hallinnollisiin töihin. Viime aikoina olen huomannut, että henkilövastuu on se mikä haastaa minua ja etsin siitä syystä HR-roolia. Kutsuisin itseäni henkilöihmiseksi, joka helposti tulee suosituksi ja ymmärtää toisia. Toivon ottaa suuremman vastuun ja olla tärkeä resurssi teidän tiimille.

HenkilötiedotOsoite : Simonkatu 1, HelsinkiIkä : 31 Suomalainen : Äidinkieli Englanti : Sujuva Saksa : Perustiedot
Taidot
Tiedot
Rekrytointi
Ekonomia
HR
Henkilöjohto
Myynti
Tietoa minusta

Olen ahkera ja kovasti työskentelevä henkilö, jolla on suuri huumorintaju. Yksi minun tavoitteista on osallistua maratoniin ja tykkään haasteista. Opiskeluaikana osallistuin useisiin eri järjestöihin ja valitsin taloudellisen koulutuksen, koska olen analyyttinen henkilö. Töitten ulkopuolella tykkään aktivoida itseni fyysisesti ja olen kova hiihtäjä ja purjehtija. Jos haluat haastaa minut golfkierrokseen niin se toimii myös hyvin.

Työkokemus
Isometsäyritys - 2018 - 2017 Henkilöstöpäällikkö

Minun Henkilöstöpäällikkö aikana olen kehittänyt organisointiin uuden työskentelytavan henkilöstön kehittämiseen. Uusi työskentelytapa on minimoinut meidän vastausajan henkilökunnan valituksiin ja antanut perusteellisen kuvan yli miten meidän henkilöstö kehittyy ensimmäisestä työpäivästä viimeiseen. 

Rekrytointiyhtiö - 2017 - 2015 HR-assistentti

Hallintotyö, joka kehittyi rooliin jossa olin vastuussa sekä palkoista että henkilöstökeskusteluista. Olen oppinut käsittelemään ihmisiä ja että on enemmän lähestymistapoja, joita on eriteltävä ongelman ratkaisemiseksi.

Kukkatori - 2015 - 2014 Kirjanpitäjä

Olin vastuussa laskujen ja kuittien tarkastuksesta sekä palkkamaksuista. Työ vaati silmä numeroihin ja tarkkuutta.

Aspirantit - 2014 - 2014 Asiakaspalvelu

Ongelmaratkaisu ja asiakaskontakti olivat pääosat roolisani. Opin meidän sisäisen myymäläjärjestelmän ja sain laajan ymmärryksen yrityksen tuotteista.

Muut Työpaikat
  • Postimies
  • Puhelinmyyjä 
  • Kesäleirijohtaja
Projektit
Sertifioitu myyjä - 2016
  • Myyntitekniikka 
  • Palavarivaraaja 
  • Leads-käsittely 
Johtajakoulutus - 2014

3 viikon sertifioitu johtajakoulutus Testi-instituutilla. Pääalueet olivat käyttäytymistieteet, henkilöstön ymmärtäminen ja keskustelutekniikka.

Koulutus
Centerin Yliopisto - 2014 - 2011 Liiketaloustiede

B.Sc. ekonomiakoulutus, pääaine liiketaloustiede ja HR kuin syvällinen aine.  Lopetin opiskelut kolmantena parhaina 56-henkilön luokassa.

Helsingin Lukio - 2011 - 2008 Luonnontiede

Luonnontieteellinen ohjelma keskittyy ekonomian ja matematiikkaan. Pääsin ylioppilaaksi 19,5 pisteen keskimäärällä.

Suosittelijat
Jaakko Heikkinen - Markkinointipäällikkö - Cvpalatsi.fi
Aino Lehtinen - Toimitusjohtaja - Rekrytointiyritys