CV-mallit Työhakemukset Persoonallisuustesti Blogi Hinnat Kirjaudu sisään Liity jäseneksi

CV-mallit jotka auttavat löytämään unelmatyösi nopeasti

Täytä CV:si ja vaihda eri ulkoasujen välillä yhdellä napin painalluksella

Luo CV yhden CV-mallin avulla

CV-rakentajamme tekee sen helpoksi

CV:n tavoite on että se herättää huomion ja saa sinut kutsuttu haastatteluun. Tämä ei vaadi vain että sinulla on hyvin kirjoitettu CV, mutta myös että CV:sä on oikea struktuuri ja näyttää ammattimaiselta. Tämän voi tietenkin tavoittaa itse, lukemalla artikkeleita ja opiskelemalla designia, mutta se vaatii paljon aikaa ja tulos on usein ala-arvoinen. Olemme perustanut CV-palatsin jotta voit välttää kaiken tämän, ja keskittyä CV:si sisällykseen. Ilmaisena jäsenenä saat käytettäväksi meidän käyttäjäystävällisen CV-rakentajan, jossa parissa helpossa vaiheessa täytät CV:si. CV:n täyttämisen jälkeen valitset CV-mallin joka sopii parhaiten sinulle, ja työhön jota haet. Palvelumme siirtää automaattisesti kaikki tietosi CV-malliin. Sinun ei tarvitse osata mitään designista tai huolestua yli mitkä tiedot pistää ensimmäisenä CV:sä. Järjestelmämme hoitaa tämän automaattisesti sinulle ja tuottaa täydellisen tuloksen joka kerta.

Vaihda CV-mallia milloin haluat

Niin kuin järjestelmämme hoitaa kaiken sinulle, voit milloin haluat vaihtaa eri CV mallar välillä. Tämä antaa sinulle vapauden vaihtaa CV:n ulkoasua jälkikäteen. Järjestelmä siirtää automaattisesti tietosi uuteen CV-malliin. Niin kuin liittyminen on ihan ilmainen, suosittelemme sinua kokeilla palvelua ja itse nähdä sen arvon.

Digitaalinen CV on tulevaisuus

Niin kuin kaikki päivän yhteiskunnassa vaihtuu enemmän ja enemmän digitaaliseen, ei ole syytä että CV:si ei olisi myös digitaali. Tästä syystä olemme valinnut antaa kaikille käyttäjille digitaalisen CV:n ja digitaalisen personligt brev. henkilökohtaisen kirjeen. Nämä digitaaliset CV:t ja henkilökohtaiset kirjeet ovat tavoitettavissa omilla kotisivuilla ainutlaatuisen linkin kautta jonka jaat työnantajalle. Työnantaja klikkaa linkkiä, ja saa CV:si suoraan selaimeen tai puhelimeen. Tämä on tulevaisuuden tapa hakea töitä.

Saa selville mikä persoonallisuus olet

Kaikilla ihmisillä on erilaiset persoonallisuudet ja ei ole aina helppo tietää miksi reagoimme tietyllä tavalla tietyissä tilanneissa. Meidän ilmaisen persoonallisuustestin avulla saat helposti ja nopeasti perusteellisen kuvan sinun persoonallisuudesta. Tämä voi olla suuri apu kun haet töitä. Monet työnantajat ja rekrytoijat käyttävät persoonallisuustestiä heidän rekrytointiprosessissa. Nyt voit olla hyvin valmistettu ja tietää testitulokset jo etukäteen. Liity jäseneksi ja suorita sinun persoonallisuustesti ja käytä sitä komplementtina sinun uuteen CV:n jonka myös voit luoda jäsenenä.

Kokeile CV-palatsia nyt

CV-mallit jotka sopii eri työaloihin