CV-mallit Työhakemukset Persoonallisuustesti Blogi Hinnat Kirjaudu sisään Liity jäseneksi

Kaikki meidän mallit työhakemukseen

Täytä työhakemuksesi ja vaihda eri ulkoasujen välillä yhdellä napin painalluksella

Luo työhakemuksesi

Luo työhakemuksen helposti ja nopeasti

Kirjoittaa työhakemus pitää olla helppo tehtävä

Sen takia olemme kehittänyt tämän palvelun. Kun olet jäsen meillä saat käytettäväksi meidän käyttäjäystävällisen työhakemus-rakentajan. Kirjoitat työhakemuksesi suoraan CVpalatsi.fi tilillesi ja valitset työhakemusmallin, joka sopii sinulle parhaiten. Tämän lisäksi saat myös jäsenenä käytettäväksi valmiita työhakemuksien esimerkkejä ja artikkeleja, jotka antavat ainutlaatuisia vihjeitä ja neuvoja, miten miettiä kun kirjoitat työhakemuksesi .

Vaihda malli vain yhdellä napinpainalluksella

Jos kirjoitat työhakemuksen esimerkiksi Wordissa niin sinun pitää muotoilla työhakemuksesi ihan itse. Jos jälkikädessä vaihdat mieltäsi ulkonäystä niin sinun pitää aloitta alusta udelleen designin kanssa. Tämä on aikaviemä tehtävä joka meidän mielestä on ihan turha. Olemme tehnyt tämän tehtävän paljon helpommaksi sinulle meidän ”vaihda designi yhdellä napinpainalluksella” konseptin kanssa. Tämä tarkoittaa että sinä ensiksi kirjoitat työhakemuksesi, ja valitset designin sen jälkeen. Jos et tykkää designista vaihdat vain toiseen malliin ja kaikki tiedot siirtyvät uuteen malliin.

Lue lisää työhakemuksista

Tarvitsetko apua kirjoittamaan työhakemuksen? Olemme kehittänyt oppaan just tämän vuoksi. Meidän oppaassa autamme sinua työhakemuksen kirjoittamisen kanssa. Voit myös lukea meidän työhakemus esimerkit, jotka on kehitetty erikoisesti meidän jäsenillemme jo voi inspiroida sinua.

Tarvitset myös CV:n

Kun haet töitä sinulla pitää työhakemuksen lisäksi myös olla CV. Jäsenenä meillä saat sen takia myös yhden digitaalisen CV:n. Meidän CV-rakentajan avulla voit helposti luoda sinun CV:n valitsemalla yhden cv mall joka automaattisesti täyttyy tiedoilla jotka ovat tililläsi. Meidän palvelun kanssa CV:n kirjoittaminen ei ole vain helppoa, saat myös CV:n joka eroaa joukosta ja varmistettavasti herättää työnantajan mielenkiinnon.

Mallit jotka toimivat eri aloissa