Tämä on CV-esimerkki. Rekisteröidy mallin käyttämiseksi. Paina tästä ilmaisen tilin rekisteröimiseksi.
Lataa Ansioluetteloon Lähetä viesti
Puhelin : 0457 123 45 67 Sähköposti: cvpalatsi@cvpalatsi.fi Osoite :Simonkatu 1

Mika Testinen

HR-hallintoja CV-palatsi.fi

 
HR-hallintoja CV-palatsi.fi

Nimeni on Mika Testinen, olen 31 vuotta vanha ja syntynyt Helsingissä. Haluan tämän kirjeen kanssa hakea roolin kuin HR-hallintoja CV-palatsilla. Haen roolin syystä että työtehtävät kuulostavat mielenkiintoisilta ja sopivat hyvin minun aiempien kokemusten kanssa. 

Minulla on liiketaloudellinen maisteritutkinto Helsingin Yliopistosta ja vankka työkokemus henkilökunnan alueelta.

Tällä hetkellä työskentelen henkilöstöpäällikkönä Isometsäyhtiössä ja olen vastuussa koko henkilökunnasta. Se on mahtava työ, joka neljän vuoden aikana on kehittänyt minua sekä henkilönä ja pomona. Henkilöstöorganisaation, jonka olen perustanut, toimii nyt optimaalisesti ja olen valmis jatkamaan uraani ja kokeilla uusia haasteita.  

Sain teidän mainostetun työpaikan lähetetty minulle työkaverilta jonka mielestä se sopisi minulle täydellisesti. Olen lukenut enemmän roolista ja teidän yrityksestä ja tunnen että tämä on niin kun tehty minulle.  

Minun aiemmat kokemukset henkilökuntaalasta tulee olla suuri etu teille ja tunnen että pystyn auttamaan teitä kehittämään organisaatiota positiivistesti.  

Tulen mielellään tapamaan teitä jotta voimme keskustella työtä lähemmin ja kertoakseen enemmän itsestäni. Ilmoittakaa vain aika joka soppi teille niin olen paikalla.