Student cv Läkare cv Kock CV Utbytesstudent cv

Työhakemus – Massasta erottuvat pohjat

Kaikki pohjat ovat rekrytoijien sertifioimia ja suosittelemia. Luo uusi työhakemus ja lataa se 10 minuutissa

Työhakemuksen luominen

Asiakkaamme ovat olleet Norjan parhaiden yritysten palveluksessa

Spotify logo
facebook logo
Ikea logo
nike logo
tesla logo

Työhakemuksen kirjoittaminen – Hyödyllisiä artikkeleita

Lue kaikki julkaisut

Minun piti kirjoittaa työhakemus ja luin yhden artikkelin Cvpalatsi.com:sta. Se antoi minulle uusia ideoita ja sain kirjoitettua paremman työhakemuksen. Sitten löysin pohjia ja nyt CV:ssäni ja työhakemuksessani on sama ammatillinen ilme

Mika Latvala

Ammattimaiset mukautetut hakemuspohjat

CV pohja taloustieteilijänä
CV pohja IT-teknikko
CV pohja työskentelevät kaupoissa
CV pohja opettaja
CV pohja sairaanhoitajat
CV pohja markkinoijana
CV pohja sihteereille
CV pohja käsityöläisille
CV pohja puuseppäinä
CV pohja insinöörinä
CV pohja taksinkuljettajille
CV pohja psykologina
CV pohja henkilöstöjohtajana
CV pohja pankin virkamieheksi
Uusi
CV pohja web-suunnittelijaksi
Uusi
CV pohja opiskelijaksi
Uusi
CV pohja asianajaja

Miksi sinun pitäisi käyttää työhakemuspohjaa?

Ammattimaiset ansioluettelopohjat

Ammattimaiset mukautetut kirjepohjat

Valitse yli 20 henkilökohtaisesta hakemuspohjasta, joissa on ammattimainen, tyylikäs, luova tai moderni ilme. Mukauta pohjaa persoonallisuutesi mukaan muuttamalla väriä, fonttia ja asettelua.

Oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkastus

Oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkastus

Älä murehdi kirjoitusvirheistä. Älykkäät työhakemuspohjamme löytävät kirjoitusvirheitä ja antavat sinulle kieliopillista apua reaaliajassa kirjoittaessasi. Valitse useista eri kielistä.

Mukautetut kielipohjat

Kielipohjat

Kirjoita työhakemus ja ansioluettelo ruotsiksi, englanniksi tai millä tahansa kielellä. Kaikki pohjat on mukautettu eri kielille, joten voit etsiä töitä mistä päin maailmaa tahansa.

Työhakemus- ja CV-pohjat

Työhakemus- ja CV-pohjat

Luo ammattimainen CV nopeasti ja helposti. Käytä samaa mallia kuin työhakemuksessasi ja saat yhtenäisen vaikutelman, joka tekee vaikutuksen rekrytoijiin.

Rekisteröidyt käyttäjät

300,000+

Keskiaika työn löytymiseen

27 dagar

Positiivista arvostelua

10232

Työhakemus – 6 pikavinkkiä

Ulkonäöllä on väliä

On tärkeää, että työhakemus ei ainoastaan sisällä hyödyllistä tietoa, vaan sen on myös oltava visuaalisesti siisti. Valitse siispä malli, joka saa sinut erottumaan joukosta ja käytä samaa ilmettä CV:ssäsi.

Mukauta jokaiseen työhön

Suurin virhe, jonka työnhakijat tekevät, on hakea kaikkia työpaikkoja samalla työhakemuksella.  Rekrytoijan huomaavat tämän välittömästi ja hakijat hylätään. Mukauta siis työhakemusta kuhunkin hakemaasi työhön.

Sama teema kuin CV:ssäsi

Älä unohda, että CV on myös erittäin tärkeä ja sen on heijastettava työhakemuksen tietoja. Yritä siis mukauttaa ansioluettelosi jokaiseen hakemaasi työhön.

Pidä se yksinkertaisena

Älä tee siitä liian monimutkaista. Muista, että työhakemus sisältää paljon tekstiä, joka työnantajan on luettava. Siksi on tärkeää, että teksti on helppolukuista ja että pidät lukijan huomion koko tekstin ajan.

Erotu ja älä pelkää ottaa tilaasi

Täydellinen työntekijä ymmärtää tehtävän, tekee oman aloitteensa ja varmistaa, että johtaja voi keskittyä muihin asioihin. Välitä tämä työhakemuksessasi kuvailemalla, miksi sinun pitäisi saada työ ja miten voit edesauttaa yrityksen kehitystä.

Esimerkit ovat tärkeitä

Korosta esimerkkejä siitä, mitä olet aiemmin tehnyt ja joita voidaan soveltaa etsimääsi työhön. Jos olet esimerkiksi virtaviivaistanut prosessia edellisessä työssäsi ja huomaat, että tätä tehokkuutta ei ole sovellettu työssä, jota haet, tämä on täydellinen esimerkki tekstiin sisällyttämisestä.

On uskomatonta, että kaikki eivät käytä tätä palvelua. Haastattelemani rekrytoija ihmetteli, olinko ammattisuunnittelija. Toki pohjien lataaminen maksaa, mutta se on pieni hinta verrattuna saamaani palkankorotukseen.

Jan Wirtanen

Työhakemukset muilla kielillä

Tarjoamme palveluamme myös muilla kielillä. Jos asut jossain alla mainituista maista, voit käyttää yhtä maakohtaista työhakemuksetpalveluamme.

Työhakemukset eri aloille