CV pohja Työhakemukset Blogi Hinnoittelu Kirjaudu sisään Rekisteröidy

Autamme sinua saamaan täydellisen työhakemuksen

Mallit, esimerkit ja artikkelit

Työhakemusmalleja

Työhakemuksen ulkomuodolla on väliä 

Työhakemuksen sisältö on tärkeä ja huolellisesti kirjoitetun työhakemuksen kirjoittamiseen kannattaa panostaa, sillä se voi tehdä vaikutuksen työnantajaan. Kuten CV:n kanssa, ulkomuodollakin on väliä. Jos työhakemus on huolellisesti kirjoitettu ja näyttää hyvältä, se parantaa yleistä vaikutelmaa ja mahdollisuuksia saada unelmatyö. Koska työhakemus ja CV tulisi aina lähettää yhdessä, on myös tärkeää, että molemmissa on sama design ja ulkomuoto. Siistin CV:n ja työhakemuksen suunnittelu on vaikeaa ja siksi olemme luoneet yli 20 työhakemusmallia, joita voi käyttää työhakemusta ja CV:tä kirjoittaessa. 

Työhakemus jokaista työtä varten

Työhakemuksen tulisi selittää työnantajalle, miksi juuri sinä olet paras vaihtoehto tarjolle olevaan työhön. Tämä tarkoittaa sitä, että työhakemuksen sisältö on sovitettava jokaiseen haettuun työhön erikseen. Huomioi, että työnantaja huomaa usein, jos työhakemus on kirjoitettu alusta loppuun tai tehty valmiista pohjasta. Jos he huomaavat, että et ole nähnyt vaivaa uniikin työhakemuksen kirjoittamiseen, menetät mahdollisuuden ja joku muu saa työpaikan. Varaa siis aikaa monen työhakemuksen kirjoittamiseen. 

Työhakemusesimerkki

Jos et ole koskaan ennen kirjoittanut työhakemusta, on todella vaikea tietää, mitä sen tulisi sisältää ja miltä sen tulisi näyttää. Tarjoamme ainoana sivuna verkossa mahdollisuuden lukea oikeita työhakemuksia ja saada inspiraatiota sekä apua oman työhakemuksen kirjoittamiseen. Työhakemusesimerkkimme kirjoittajat ovat saaneet työn hakemuksellaan, eli esimerkit ovat taatusti laadukkaita. Emme suosittele esimerkkiemme kopioimista mutta kannustamme lukemaan niitä eräänlaisena kirjoittamisen oppaana. Tällä tavalla omasta työhakemuksesta tulee parempi ja sulavampi.

Luo työhakemus nopeasti ja helposti

Työhakemuksen kirjoittamisen tulisi olla helppoa

Tämän takia kehitimme tämän palvelun. Jäsenenä saat käyttöösi käyttäjäystävällisen työhakemustyökalumme. Kirjoitat työhakemuksesi suoraan tilillesi BuzzCV.se -sivustolla ja valitset itsellesi sopivan työhakemusmallin. Tämän lisäksi jäsenenä saa myös käyttöönsä valmiiksi tehtyjä työhakemusesimerkkejä, jotka tarjoavat uniikkeja vinkkejä ja neuvoja kirjoittamiseen. 

Vaihda mallia napin painalluksella 

Jos työhakemuksen kirjoittaa esimerkiksi Wordissa, työhakemus on suunniteltava ihan itse. Mikäli ulkonäkö kaduttaa myöhemmin, koko työ on aloitettava alusta. Tämä on hyvin aikaa vievää työtä ja täysin turhaa meidän mielestämme. Asian helpottamiseksi olemme kehittäneet uniikin “vaihda mallia yhdellä painalluksella” -konseptin. Tämä tarkoittaa sitä, että ensin kirjoitetaan työhakemus ja sitten valitaan design. Jos design ei miellytä, valitse toinen malli ja kaikki tiedot siirtyvät automaattisesti uuteen malliin. 

Lue lisää työhakemuksista

Tarvitsetko apua työhakemuksen kirjoittamiseen? Olemme kehittäneet yksityiskohtaisen oppaan juuri sitä varten. Oppaassamme käymme työhakemuksen kirjoitusprosessin läpi kohta kohdalta. Voit myös lukea työhakemusesimerkkejämme, jotka olemme kehittäneet vain jäsenillemme. Näitä voi lukea ja saada inspiraatiota omaan työhakemukseen. 

Tarvitset myös CV:n

Työtä hakiessa työhakemuksen mukaan on liitettävä CV. Jäsenenämme saat lisäksi käyttöösi digitaalisen CV:n. CV-rakentajamme avulla voit helposti luoda CV:n valitsemalla CV-mallin, joka täyttyy automaattisesti tiliisi syöttämillä tiedoilla. CV:n kirjoittaminen palvelumme avulla ei ole pelkästään helppoa, lisäksi saat myös joukosta erottuvan ja vaikutuksen tekevän CV:n. 

Luo uusi työhakemus

Pikavinkit

Työhakemusmalleja eri työalueille