Ehdot

Luo uusi CV

CVpalatsi.fi käyttäjäehdot.

Nämä käyttöehdot on luotu maaliskuussa 2018-01-01.

1. Oikeudet ja velvollisuudet, jotka sinulla käyttäjänä on CV-palatsia vastaan

Tämä sivu www.cvpalatsi.fi /ehdot sisältävät käyttöehdot (joita nyt kutsutaan ”ehdot”) siitä, miten saat käyttää verkkosivustoa CV-palatsi ja sen palveluja.

Ehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja CV-palatsin välillä, ja ne hyväksytään aina, kun päätät käydä CV-palatsin verkkosivustolla tai käyttää CV-palatsin palveluja. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä CV-palatsin palveluita tai verkkosivustoja. Jos sinulla on tili, poista tiedot, jos et hyväksy ehtoja.

Määritelmät:

CV-palatsin Web-sivut: Kaikki sivustot, jotka CV-palatsi hallintaa, käyttävät täysin tai jossain määrin tai muuten käyttävät CV-palatsin palveluja.

CV-palatsin palvelut: CV-palatsin tarjoamat sovellukset ja palvelut, mukaan lukien online-CV, online-toiminto julkaisemista tai palveluiden etsimistä varten, CV-mallit ladattaviksi Word-muodossa, sovellukset, jotka ovat käytettävissä Facebookissa, mobiililaitteilla tai muilla tavoin antaa sinulle pääsyn tällaiseen sovellukseen.

CV-palatsin verkosto: Palvelut, sovellustyökalut, kuten online-ansioluettelot, foorumit, käyttäjän sivut, yhteisö-, viestintävälineet ja työnhakupalvelut, jotka helpottavat työnhakua ja verkottumista CV-palatsin käyttäjille.

Käyttäjä: Henkilö, joka käyttää CV-palatsin palveluja ja verkostoja. Käyttäjä on henkilö, joka rekisteröi CV-palatsin verkkosivustolle ja luo profiilin.

Profiili: Käyttäjän tiedot, jotka hän rekisteröi CV-palatsin verkkosivuille. Profiilissa olevat tiedot näkyvät käyttäjän sivustolla ja online-CV:sä.

Kukaan ei saa käyttää käyttäjän profiilin sisältöä tai muuta CV-palatsin verkkosivustojen sisältöä, CV-palatsin verkostoa, CV-palatsin palveluja, arvioivaksi henkilön sopivuutta minkä tahansa kolmannen osapuolen palveluun, kuten lainoihin tai vakuutuksiin.

2. CV-palatsin sisällön käyttö.

CV-palatsin sivustojen käyttöoikeudet ja käyttö sekä CV-mallin sisältö ovat sallittuja. Sinulla on oikeus ladata ja tulostaa sisältö, joka on saatavilla käyttäjän julkisessa online-sivustolla. Se voidaan tulostaa yksityiskäyttöön, mutta sitä ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Mikään muu CV-palatsin verkkosivustojen sisältö ei saa ladata, tulostaa tai käyttää yksityisesti tai kaupallisesti.

”Muiden CV-palatsin verkkosivuilla” tarkoitetaan designit, logoja, kuvia, videoita, kuvia, tekstiä, painikkeita, ohjelmistoja, koodia, käyttäjän sisältöä ja profiileja. Tämä on suojattu tekijänoikeuksilla ja CV-palatsin suojauksella.

Sinun on ylläpidettävä kaikki logot ja tekijänoikeustiedot CV-palatsin alkuperäisestä sisällöstä.

Koodi, joka luo CV-palatsin verkkosivujen, palveluiden, profiilien jne. sisällön, kuuluu CV-palatsille ja on suojattu tekijänoikeuksilla eikä sitä saa kopioida tai muokata.

Et saa muokata tai myydä mitään CV-palatsin sivustojen sisältämää sisältöä. Et saa myöskään julkisesti julkaista, jäljentää, näyttää, levittää tai muuten käyttää mitään CV-palatsin verkkosivustojen sisältöä julkisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin.

3. CV-palatsin palvelujen käyttö.

CV-tietokanta, CV-palatsin käyttäjät, CV-palatsin profiilit, CV-palatsin mainokset ja muut CV-palatsin web-sivuilla olevat toiminnot ja CV-palatsin tekijänoikeuksiin sisältyvät toiminnot ja palvelut olevat vain käytettävissä CV-palatsin käyttäjille, CV-palatsin työnantajoille, yhteistyökumppaneille ja lisenssinsaajille, joilla on erilliset sopimukset CV-palatsin kanssa.

4. Kaikki CV-palatsin käyttäjät sitoutuvat EI:

Suorita toimintaa tai toimenpidettä, jotka aiheuttavat liian suuria tai suhteettomia rasitteita CV-palatsin sivustoille tai servereihin.

Kolmannen osapuolten työkalujen avulla yrittää etsiä tietoja CV-palatsin sivustoista ja palveluista.

Minkä tahansa robotin avulla, tallentaa, etsiä tai kopioida tietoja, jotka löytyvät CV-palatsin sivustoista, tietokannoista tai servereistä.

Ei rekisteröidä tietoja, jotka voivat olla loukkaavia, pornografisia, rasistisia tai muuten laittomia.

Ahdistella, käynnistää tai hyväksy ahdistelemaa henkilön, yrityksen tai ryhmän.

Väärentää jonkun TCP / IP-pakettitunnuksen.

Julkaista tai markkinoida CV-palatsiin kuuluvaa materiaalia tai tietoja.

Kunnian-loukata tai mustamaalata CV-palatsia jollakin tavalla.

Julkaista online-CV, profiilit tai käyttäjät kolmannelle osapuollelle.

Toimittaa toisen käyttäjän tai profiilin tietoja työnantajalle, jolla ei ole CV-palatsin kanssa lisenssisopimusta.

Jakaa kirjautumistietoja.

Kirjautua sisään mihin tahansa palvelimeen tai tiliin, jolle ei ole viralista pääsyä.

Julkaista tai ladata väärennettyjä tietoja ja eivät kuulu sinulle.

Julkaista tai ladata tietoja, jotka markkinoivat muita palveluja tai tuotteita.

Yritä häiritä CV-palatsin web-sivuja, CV- CV-palatsin palveluja, servereitä tai tietokantoja ”spam”, ”flooding”, ”mailipommituksen” tai virusten avulla.

Olet vastuussa profiilin, käyttäjätunnuksen ja salasanan luottamuksellisuuden säilyttämisestä. Olet täysin vastuussa käyttäjistäsi ja profiilistasi sekä siellä olevista tiedoista.

5. Lisäehdot työnhakijoille.

Kun rekisteröidyt CV-palatsille, sinua pyydetään toimittamaan tiettyjä tietoja, kuten voimassa oleva sähköpostiosoite, etunimi, sukunimi, postinumero, postitaso, koulutustaso, haluttu työaika, ikä ja asema. Tili luodaan ja sinusta tulee käyttäjä, kun rekisteröit ja ilmoitat edellä mainitut tiedot.

Kun tili on luotu, sinun on täytettävä profiilitietosi, kuten puhelinnumero. Olet vastuussa siitä, että täyttämäsi tiedot ovat oikein ja että ne eivät ole harhaanjohtavia eivätkä kuulu jollekin toiselle. CV-palatsi pidättää itsellään oikeuden tarjota sinulle kolmansien osapuolten palveluja ja tuotteita ja lähettää tietoja tästä yhteystietojen kautta, jotka olet valinnut täyttämään. Rekisteröitymisen yhteydessä hyväksyt ja annat suostumuksesi siihen, että CV-palatsilla on oikeus jakaa tietojasi kolmansille osapuolille. Rekisteröinnin yhteydessä hyväksyt CV-palatsin tietosuojakäytännön, jossa voit lukea lisätietoja henkilökohtaisista tiedoistasi ja siitä, miten sitä voidaan käyttää.

Ymmärrät ja hyväksyt, että käyttäjänä sinulla ei ole omistusoikeutta profiiliin tai siellä oleviin tietoihin. Jos päätät sulkea tilisi, kaikki rekisteröidyt tiedot, tallennetut työt ja tallennetut online CV-mallit poistetaan Cv-palatsin palvelimista ja tietokannoista. Poistamasi tiedot voivat olla käytettävissä verkossa tietyn ajan kuluttua siitä, kun olet valinnut tilisi poistamisen viivästysten vuoksi, jotka eivät kuulu CV-palatsin vastuualueisiin, kuten Googlen tietojen säästämiseen. CV-palatsi pitää oikeuden poistaa kaikki tiedot käyttäjätililtä ja käyttäjältä.

6. Käyttäjän sisältö ja tiedot.

Sinä käyttäjänä olet vastuussa siitä, että kaikki käyttäjän antama sisältö ja tiedot ovat oikeat. CV-palatsi ei ole vastuussa mistään tiedoista, jotka käyttäjänä olet ladannut, ja kieltäytyy vastuussa virheistä, laittomista tai patentin piiriin kuuluvista tiedoista. CV-palatsi pidättää itsellään oikeuden luovuttaa tietoja sinusta käyttäjänä kolmannelle osapuolille tai viranomaisille, jos on tapahtunut minkäänlaista laitonta toimintaa.

Annat suostumuksen siihen, että käyttäjäprofiiliisi ja CV-palatsin verkkosivustojen rekisteröimäsi käyttäjän sisältö on maksuton ja täysin siirrettävissä, eikä sitä ole lisenssien kattama, ja CV-palatsi voi käyttää sisältöä ja tietoja ilman myöhempiä kustannuksia tai oikeudellisia toimia. CV-palatsilla on oikeus käyttää kaikkea sisältöä, jota käyttäjät rekisteröi ja julkaisee profiilissasi markkinointitarkoituksiin.

Jos sinä tai joku muu ajattelee, että käyttäjän CV-palatsin sivustoille lähettämät tiedot loukkaavat tekijänoikeuksia, ota meihin yhteyttä osoitteessa info@cvpalatsi.fi

7. Takuuvapausehdot

CV-palatsi ei takaa, että jokin palvelu toimii virheettömästi tai että sen palvelimet eivät sisällä viruksia, muita troijalaisia ​​tai mekanismeja, jotka voivat olla haitallisia siinä määrin kuin se ei riko mitään lakia.

CV-palatsi ei ole vastuussa mistään sellaisista laitteiden korjauksista tai vahingoista, joita esiintyy CV-palatsin sivustojen tai palvelujen käytön yhteydessä. CV-palatsi ei takaa CV-palatsin verkkosivuilla tai palveluissa olevien tietojen tai toimintojen tarkkuutta, täydellisyyttä tai luotettavuutta.

8. Vastuunrajoitus.

CV-palatsi ei vastaa käyttäjän ladatusta sisällöistä. Lain sallimissa rajoissa CV-palatsi voi olla mahdollisimman suuri vastuu vahingoista, jotka eivät saa ylittää  €100.

9. Linkit muihin sivustoihin.

CV-palatsin verkkosivustoilla on linkkejä muihin verkkosivustoihin ja kolmansien osapuolten palveluihin. Näitä linkkejä tulisi tarkastella vain apuvälineinä eikä muiden verkkosivujen tai palvelujen suosituksina. CV-palatsi ei vastaa minkään sellaisen sivun sisällöstä, johon linkit johtavat, eikä ole vastuussa vahingoista, joita näillä sivuilla voi esiintyä. Jos päätät klikata mitä tahansa linkkiä ja mennä johonkin näistä sivuista, se tehdään omalla vastuullasi, eikä CV-palatsilla ole vastuuta.

10. Ei jälleenmyyntiä tai luvatonta kaupallista käyttöä.

Sitoudut olemaan käyttämättä mitään CV-palatsin sivustoissa olevia tietoja tai palveluita kaupallisiin tarkoituksiin.

11. Päivitetyn tilin ostaminen.

Cvpalatsi.fi tarjoaa kaikille käyttäjille täysin ilmaisen tilin, jota voidaan käyttää. Vapaan tilin lisäksi voit päivittää tilisi maksua vastaan. Tämänhetkiset hinnat ovat osoitteessa www.cvpalatsi.fi/hinnat. CVpalatsi.fi käyttää päivitettyä tiliä varten toistuvia maksuja helpottaakseen sen käyttäjille. Päivitetyn tilin ostamiseen ei liity mitään sitovaa sopimusaikaa, ja käyttäjä voi lopettaa toistuvan maksun, milloin tahansa. CV-palatsi ei käsittele eikä tallenna korttitietoja, vaan käyttää kolmannen osapuolen toimittajia korttimaksujen käsittelyyn. Nykyinen kolmannen osapuolen korttimaksujen tarjoaja on Stripe.

12. Sopimuksen aika ja sopimuksen päättyminen.

Ehdot ovat voimassa niin kauan kuin olet käyttäjä millä tahansa CV-palatsin sivustolla. CV-paltasilla on oikeus oman harkinnan mukaan lopettaa tilisi, poistaa tiedot ja käyttää oikeudellisia seuraamuksia. Jos lopetat tilisi, osa ehdoista jatkuu. Viittaamme osiin 1, 2, 5 ja 7.

Ehdot tulevat voimaan maaliskuussa 2018-01-01