Työhakemus – Massasta erottuvat pohjat

Kaikki pohjat ovat rekrytoijien sertifioimia ja suosittelemia. Luo uusi työhakemus ja lataa se 10 minuutissa

Työhakemus – 6 pikavinkkiä

Ulkonäöllä on väliä

On tärkeää, että työhakemus ei ainoastaan sisällä hyödyllistä tietoa, vaan sen on myös oltava visuaalisesti siisti. Valitse siispä malli, joka saa sinut erottumaan joukosta ja käytä samaa ilmettä CV:ssäsi.

Sama teema kuin CV:ssäsi

Älä unohda, että CV on myös erittäin tärkeä ja sen on heijastettava työhakemuksen tietoja. Yritä siis mukauttaa ansioluettelosi jokaiseen hakemaasi työhön.

Erotu ja älä pelkää ottaa tilaasi

Täydellinen työntekijä ymmärtää tehtävän, tekee oman aloitteensa ja varmistaa, että johtaja voi keskittyä muihin asioihin. Välitä tämä työhakemuksessasi kuvailemalla, miksi sinun pitäisi saada työ ja miten voit edesauttaa yrityksen kehitystä.

Mukauta jokaiseen työhön

Suurin virhe, jonka työnhakijat tekevät, on hakea kaikkia työpaikkoja samalla työhakemuksella.  Rekrytoijan huomaavat tämän välittömästi ja hakijat hylätään. Mukauta siis työhakemusta kuhunkin hakemaasi työhön.

Pidä se yksinkertaisena

Älä tee siitä liian monimutkaista. Muista, että työhakemus sisältää paljon tekstiä, joka työnantajan on luettava. Siksi on tärkeää, että teksti on helppolukuista ja että pidät lukijan huomion koko tekstin ajan.

Esimerkit ovat tärkeitä

Korosta esimerkkejä siitä, mitä olet aiemmin tehnyt ja joita voidaan soveltaa etsimääsi työhön. Jos olet esimerkiksi virtaviivaistanut prosessia edellisessä työssäsi ja huomaat, että tätä tehokkuutta ei ole sovellettu työssä, jota haet, tämä on täydellinen esimerkki tekstiin sisällyttämisestä.

Työhakemukset muilla kielillä

Tarjoamme palveluamme myös muilla kielillä. Jos asut jossain alla mainituista maista, voit käyttää yhtä maakohtaista työhakemuksetpalveluamme.

Personligt brev – Sverige

Työhakemus – Suomi

Sollicitatiebrief – Nederland

Jobbsøknad – Norge

Cover letter – International

Table of content: