CV-mallit Työhakemukset Blogi Hinnat Kirjaudu sisään Liity jäseneksi

Opi enemmän itsestäsi meidän persoonallisuustestillä

Suorittaa persoonallisuustestin on ihan maksuton. Lähde käyntiin nyt ja opi enemmän itsestäsi 15 minuutissa.

Suorita persoonallisuustesti Yli 200 000 suomalaista käyttää palvelua

Opi enemmän itsestäsi

Persoonallisuustestin avulla saat tarkan kuvan yli kuka olet ja miksi toimit miten teet. Tämä tieto voit auttaa sinua kun haet uuttaa työtä, voit valita työn joka sopii persoonallisuuteesi niin hyvin kun mahdollista. Kun työ sopii hyvin persoonallisuuteen, on hauskempi mennä töihin ja kehityt nopeammin. Persoonallisuustesti voi myös kehittää sinua henkilönä niin kun paljastat sivuja itsessäsi jotka et tiennyt oli olemassa. Tämä voi kuulostaa hassulta, mutta päivän yhteiskunnassa sosiaaliset mediat vaikuttavat kovasti miten ihmiset luulee että heidän pitää olla ja käyttäytyä. Meidän persoonallisuustestin tuloksen avulla cv-mallen, saat subjektiivisen ja tarkan kuvan yli miksi mietit ja käyttäydyt niin kun teet, tämä kuva ei ole vaikutettu sosiaalisista normeista.

Miten se toimii?

Markkinalla on monta eri persoonallisuustestejä ja jokainen perinpohjainen testi on perustettu psykologiseen malliin tai teoriaan. Markkinan tavallisimmat persoonallisuustestit ovat Myers-Briggs Type Indicator ja Viisifaktoriteoria, kutsuttu ”Big Five”. Myers-Briggsin persoonallisuustesti on perustettu teorioihin jota on kovasti kritisoitu nykyaikaisessa tutkimuksessa. Olemme tästä syystä valinnut perustaa testimme Viisifaktoriteoriaan ja sen hyväksytyt teoriat jotta saat niin hyvän ja korkealaatuisen tuloksen kun vain mahdollista.

Testimme on perustettu 100 kysymykseen johon vastaat niin rehellisesti kun voit. Tämän jälkeen algoritmimme laskelmoi empiirisesti oikean tuloksen joka antaa subjektiivisen ja rehellisen vastauksen persoonallisuuteesi.

Mitä hyötyä minulla on testistä?

Et oppi vain enemmän itsestäsi, voit myös käyttää testi työnhaussa. Monet työnantajat tulevat jossain vaiheessa rekrytointiprosessissa pyytää sinut suorittamaan persoonallisuustestin. Tässä voit näyttää työnantajalle että olet kunnianhimoinen työnhaussa, ja esittää heille sinun valmiin ja varmennetun persoonallisuustestin CV-palatsilta. Voit myös liittää persoonallisuustestisi CV:si ja personliga brev kanssa. Tällä tavalla voit näyttää että olet oikea henkilö työhön, ei vain työkokemuksen kautta, mutta myös persoonallisuuden perusteella. Kun luot CV:si meillä, saat maksuttoman tilin joka sisältää CV-rakentajan ja ammattilaisen CV-mallar. Voit siis pitää kaikki hakemus dokumenttisi ja persoonallisuustestisi yhdessä ja samassa paikassa. Jotta tuloksesi on mahdollisimman luotettava, voit vain suorittaa testin yhden kerran. Aloita testi nyt, ja oppi enemmän itsestäsi.

Aiotko kirjoittaa CV:n? Kokeile meidän työkalua joka helpottaa tehtävää Kokeile CV-palatsi.fi nyt