Tietosuojaperiaateet

Luo uusi CV

Meille CV-palatsilla on tärkeää, että käyttäjänä luotat siihen, että voimme hallita ja tallentaa tietoja sinusta käyttäjänä. Pyrimme saamaan täyden avoimuuden siitä, miten keräämme ja hallitsemme tietojasi ja varmistamme näin, että teemme sen oikeudellisesti ja luotettavasti. Alla kuvataan yksityiskohtaisesti, mitkä tiedot keräämme sinusta käyttäjänä ja mitä me käytämme näitä tietoja varten. Selitämme myös, miten suojelemme näitä ja mitä oikeuksia sinulla on.

Suojaamme yksityisyydettäsi.

Yritys

CVpalatsi.fi omistaja ja ylläpitäjä on Razorbox AB Org nr: 556933-2959

Yhteistiedot

Henkilötietovastuullinen

Razorbox AB vastaa henkilötiedoista ja vastaa CVpalatsi.fi-tuotemerkin käsittelemistä tiedoista. Razorbox AB määrittää hoidon tarkoituksen ja millä tavalla sen pitäisi mennä.

Razorbox AB (org.nr 556933-2959)

FRIMÄRKSVÄGEN 9

122 47 Enskede

Tukholma

Puhelin: +46 10-330 48 48

Sähköposti: info@cvpalatsi.fi

Henkilötietoedustaja

Henkilötietoedustajamme varmistaa, että tietosi käsitellään oikein ja laillisesti. Jos haluat ottaa yhteyttä Henkilötietoedustajaan, voit soittaa tai lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme.

Puhelin: +46 10-330 48 48

Sähköposti: info@cvpalatsi.fi

Tiedot ja miten käsittelemme sen

Mitä tietoja on

Tiedot ovat tietoja, joita meillä on ja mitä keräämme sinusta ja miten käytät palveluitamme. Näitä tietoja käytetään antamaan sinulle käyttäjänä hyvän kokemuksen ja mahdollisuuden käyttämään palveluamme.

Minkälaisia tietoja keräämme

Asiakastietoja

Asiakastiedot ovat tietoja sinusta. Tämä voi olla sähköposti, puhelinnumero, työ, koulutus, harrastukset, osaamiset jne. Se voi myös olla tietoa siitä, minkä tyyppinen tili sinulla on ja miten käytät palvelua, tilauksia, käyttäjätunnusta ja toisia tietoja, joita annoit yhteydessä meihin ja palveluun.

Seurantatiedot

Seurantatiedot ovat tietoja palvelun käytöstä. Seurantatietoja käytetään palvelun parantamiseen ja mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen tarjoamiseen.

Miten keräämme tietoja

Itse lisätyt tiedot

Suurin osa keräämisistä tiedoista lisätään käyttäjänä itse. Nämä ovat tietoja, jotka kerätään rekisteröinnin aikana ja ovat esimerkiksi tietoja iästäsi, missä haluat työskennellä maantieteellisesti, koulutuksesi, harrastukset, palkkatason jne. Lisäät myös tietoja, kun täytät CV:si ja nämä on esimerkiksi osoite, puhelinnumero, kielitaso, työpaikat, koulutus jne.

Tiedot joita et lisää itse

Keräämme tietoja sinusta käyttäjänä, jota palvelumme kerää automaattisesti. Tämä on esimerkiksi tilaustiedot, tiedot palvelun käytöstä, selaimen keräämät tiedot evästeiden muodossa, kuinka monta kertaa CV:si on näytetty, kuinka monta kertaa CV:si on ladattu jne.

Mihin käytämme tietojasi 

Tietojen käsittelyä varten tietosuojaa koskevassa asetuksessa on oltava oikeusperusta ja tuki. Alla selitetään, mitä oikeudellista tukea meillä on eri tietojen käsittelyyn.

Palvelun käyttö: Oikeusperusta: Sopimuksen noudattaminen

Jotta voit käyttää palvelua, käsittelemme tietoja tunnistamaan sinut käyttäjänä ja tililläsi, mitkä tilaukset teit. Käsittelemme myös tietoja auttaaksemme sinua, jos asiakkaalta ilmenee virheitä tai kysymyksiä.

Viestintä: Oikeusperusta: oikeutettu etu (asiakastiedot) ja suostumus (liikennetiedot)

Kommunikoida kanssasi, meidän on käsiteltävä tietosi.

Palvelumme kehittäminen: Oikeusperusta: oikeutettu etu (asiakastiedot) ja suostumus (liikennetiedot)

Jotta voimme kehittää ja parantaa palvelua, käsittelemme tietojasi. Tämä voidaan tehdä keräämällä tietoja sinusta ja muista käyttäjistä, jotta voidaan koota analyysejä, jotka osoittavat, miten käytätte palvelua.

Suoramarkkinointi: Oikeusperusta: oikeutettu etu (asiakastiedot) ja suostumus (liikennetiedot).

Jotta voimme markkinoida tuotteitamme tai tarjota sinulle houkuttelevia tarjouksia, jotka olemme neuvotelleet muiden yritysten kanssa, meidän on käsiteltävä tietojasi. Viestintä tapahtuu sähköpostilla, tekstiviestillä, puhelimella tai kirjeellä. Voimme myös kerätä tietoja statistiikan ja analyysien luomiseksi.

Palvelun väärinkäytön estäminen ja tietoturvan luominen: Oikeusperusta: sopimusten suorittaminen (asiakastiedot) ja oikeudellinen velvoite (liikennetiedot)

Jotta voimme varmistaa, että tietosi ovat suojattuja ja että palvelua ei käytetä laittomasti tai tavalla, joka rikkoo ehtoja, voimme käyttää tietojasi. Voimme myös käyttää tietoja havaitsemaan hujauksia tai virushyökkäyksiä.

Lainmukaisuus: oikeudellinen perusta: oikeudellinen velvoite

Käsittelemme tietoja täyttääkseen lakisääteiset velvollisuutemme.

Kuinka kauan tiedot tallennetaan

Tietosi tallennetaan niin kauan kuin olet palvelumme jäsen.

Kenelle toimitamme tietoja

Tietosi voidaan toimittaa:

– Yrityksille, joiden kanssa teemme yhteistyötä palvelumme tarjoamiseksi. Tämä on esimerkiksi yritykset, jota käytämme kommunikoida kanssasi.

– Rekrytointiyhtiöt tai yritykset, jotka työllistävät, kenen kanssa työskentelemme. Tämä tapahtuu vain sinun suostumuksellasi.

– Yritykset tai henkilöt, joille itse valitset jaata digitaalisen CV:si ja digitaalisten henkilökohtaisten kirjeesi. Valitset tämän itse ja voit jättää CV:si ja henkilökohtaisen kirjeesi pois päältä, jotta henkilöt jolle olet jakanut tämän eivät enää pääse siihen.

Miten suojaamme tietojasi

Pyrimme jatkuvasti suojaamaan yksityisyyttäsi. Teemme tämän kehittämällä IT-infrastruktuuria ja sisäisiä rutiineja. Tietosi ovat saatavilla palvelimilla Ruotsissa, ja niitä suojaavat uusimmat salaus- ja suojaustekniikat.

Päätät tiedoistasi

Kaikki tiedot, jotka keräämme sinusta käyttäjänä, ovat sinun ja voit valita, mitkä tiedot pitäisi olla saatavilla ja mitkä niistä poistetaan.

Tietojen poistaminen tai päivittäminen

Tilissäsi näet kaikki käsittelemämme asiakastiedot. Voit päivittää tai poistaa tililläsi olevat tiedot itse. Jotkin liikennetiedot et voi nähdä tililläsi, mutta voit ottaa meihin yhteyttä, jos haluat tietää mitä tietoja meillä on tai haluatko poistaa ne.

Poista tilisi ja kaikki tietosi

Käyttäjänä voit poistaa kaikki tiedot poistamalla tilisi. Voit poistaa tilin tilisi asetuksissa painamalla painiketta. Kun tilisi poistetaan, kaikki tiedot poistetaan järjestelmistämme, paitsi ne, jotka tilintarkastuslaki vaatii meitä tallentamaan.

Oikeutesi

Käyttäjänä sinulla on oikeus saada tietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi ja mikä on tiedonkeräämisen tarkoitus. Alla luetellaan oikeutesi.

Oikeus tutustua

Sinulla on oikeus saada ilmaiseksi tietoja siitä, mitä tietoja keräsimme sinusta. Nämä tiedot ovat käytettävissä tilissäsi. Tietoja, joita ei ole saatavilla tilissäsi, sinulla on oikeus lähettää itsellesi sähköpostilla viipymättä ja kuukauden kuluessa.

Oikeus korjaukseen

Jos huomaat, että tiedot eivät ole oikein, sinulla on oikeus korjata ne. Suurin osa tallennetuista tiedoista on käytettävissä tilissäsi ja voit päivittää ne itse, milloin tahansa. Jos tiedot eivät ole käytettävissä tilissäsi, sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä ja korjata tiedot.

Oikeus poistaa

Sinulla on oikeus poistaa tietosi. Poistat tiedot itsestäsi kirjautuneelta sivulta. Jos et pääse tilillesi, sinulla on oikeus ottaa yhteyttä meihin ja vastata tietoturvakysymyksiin ja sitten poistaa tietosi.

Oikeus vastaväitteeseen

Sinulla on oikeus vastaväittää tietoja, joita keräämme sinusta. Sinun pitää sitten tarkentaa mihin tietoihin sinulla on vastaväitteitä, ja harkitsemme täytäntöönpanoa.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on oikeus saada tietosi ja käyttää niitä muualla. Esimerkiksi sirtää tiedot toiseen yritykseen.

Oikeus ilmoittaa rikkovuuden

Jos ajattelet, että tietojasi käsitellään sovellettavien lakien vastaisesti, sinun on ilmoitettava tästä meille mahdollisimman pian. Voit myös lähettää valituksen tietovalvontaviranomaiselle.