Laaja valikoima ilmaisia CV-pohjia

Meille on tärkeää luoda CV-pohjia, jotka sopivat kaikkien tarpeisiin, ja tästä syystä olemme kehittäneet laajan valikoiman ilmaisia CV-pohjia. Hyvä CV on ensimmäinen askel unelmiesi työn tavoittelussa, ja siksi on tärkeää, […]

Thomas Gustafssson
Thomas Gustafssson
Laaja valikoima ilmaisia CV-pohjia

Meille on tärkeää luoda CV-pohjia, jotka sopivat kaikkien tarpeisiin, ja tästä syystä olemme kehittäneet laajan valikoiman ilmaisia CV-pohjia. Hyvä CV on ensimmäinen askel unelmiesi työn tavoittelussa, ja siksi on tärkeää, että autamme sinua luomaan täydellisen CV:n.

Voi olla vaikea tietää, miltä ansioluettelon pitäisi näyttää ja miten se olisi jäsenneltävä. Meidän pohjien ansiosta sinun ei tarvitse tätä miettiä, ja sen sijaan voit keskittyä luomaan hyvin kirjoitetun ja tehokkaan CV:n

Kaikki pohjat luodaan yhdessä rekrytoijien ja suunnittelijoiden kanssa, jotka antavat sinulle ammattimaisen ansioluettelon, joka erottuu joukosta, kun haet työtä. Tämä tarkoittaa, että sinut kutsutaan useampiin haastatteluihin.

Uudet päivitetyt CV-pohjat

CV:n hyvä ulkoasu ja selkeä rakenne ovat tärkeitä, ja tästä syystä olemme kehittäneet useita erilaisia pohjia. Pohjiemme ansiosta CV:täsi on helppo lukea, se on siisti ja antaa rekrytoijille hyvän ensivaikutelman. Meille on tärkeää, että pohjamme sopivat kaiken tyyppisiin työpaikkoihin, ja siksi varmistamme, että ne päivitetään aina tarpeidesi mukaan.

Pohjien ajatuksena on, että kaikkien ammattiryhmien pitäisi pystyä käyttämään niitä, ja siksi erilaiset pohjat sopivat joihinkin tehtäviin paremmin kuin toiset. Jos etsit luovempaa työtä, etsi vaikkapa leikkisämpiä pohjia, kun taas jos etsit hallinnollista työtä, voit tarkastella klassisempia pohjia.

[show_cv_template post_type = ”cvmallar” count = ”5”]

Muokkaa valittua CV-pohjaasi

Kun päätät, mitä pohjaa haluat käyttää, voit tehdä siitä täysin henkilökohtaisen valitsemalla yksityiskohtien värin, muuttamalla fonttia, muuttamalla tekstin kokoa ja järjestämällä kaikki CV:n osat uudelleen tai lisäämällä omat erikoisosiosi.

Valitsemasi muotoiluvaihtoehdot eivät koskaan vaikuta luettavuuteen tai pilaa CV:tä. Kaikki valinnat on suunniteltu mukauttamaan ja personoimaan CV:tä menettämättä tietoja. Valinnoistasi riippumatta saat ammattimaisen ansioluettelon, josta voit olla ylpeä.

Jos haluat muuttaa pohjaa, se on erittäin helppoa, sillä kaikki tietosi tallennetaan ja siirretään helposti valitsemaasi uuteen pohjaan. Sinun ei tarvitse tehdä samaa työtä kahdesti.

Digitaalisen CV:n luominen

Kaikki pohjat testataan ja optimoidaan toimimaan erityyppisten laitteiden kanssa ja siksi ne toimivat yhtä hyvin puhelimessa kuin tietokoneessa. Kaikki pohjat voidaan siis lähettää digitaalisesti, mutta  ne voidaan myös tulostaa, jos haluat antaa fyysisen kopion työnantajalle.

Digitaalisesta ansioluettelosta on useita etuja. Voit esimerkiksi liittää ansioluetteloosi sosiaalisen median profiilin, jonka löydät helposti napin painalluksella. Näin voit helposti kutsua rekrytoijia sosiaalisille alustoille ja näin he voivat saada selkeän kuvan sinusta. Mutta ole varovainen, mitä sisältöä liität ansioluetteloon. Tarkista, että sinulla ei ole kuvia, jotka voivat pelottaa pois mahdollisia työnantajia.

Ilmaiset työhakemuspohjat

CV-pohjien lisäksi luomme myös ilmaisia työhakemuspohjia. Pohjien avulla voit helposti luoda vastaavan asettelun ja antaa hakemuksellasi paremman kokonaisvaikutelman.  Työhakemuspohjat toimivat samalla tavalla kuin CV-pohjat ja voit helposti muokata niitä mieltymyksien ja tarpeiden mukaan.

Työhakemuksessa  on enemmän tilaa vapaalle tekstille ja mahdollisuus todella näyttää kuka olet. Monille voi olla haastavaa tietää, mitä kirjoittaa  ja siksi olemme laatineet työhakemuksen kirjoittamisesta oppaan, josta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon kirjoitusprosessiin. 

Tehosta työnhakuasi

CV- ja työhakemuspohjiemme avulla virtaviivaistat työnhakuasi ja saat helposti  ammattimaisen ja hyvin jäsennellyn ansioluettelon ja työhakemuksen. Olemme täällä tekemässä työnhausta sujuvaa ja hauskaa. Haluamme, että voit saavuttaa helposti unelmiesi työn!

Toivotamme onnea työnhakuun!

Table of content:
  More posts about: Kirjoita cv

  Thank you

  Rating: 4.8 from 143 people who have rated this

  Written by

  Thomas Gustafssson
  Thomas Gustafssson

  Try our professional CV-builder

  More articles like this